23 oct. 2010

MODIFICARE PARAMETRI SUNET ZTE CUTE-COSMOTE CUTE

Multe persoane s-au intalnit cu problema volumului sunetului, care era cam scazut.
Cu ajutorul programului ChinaPhone(MTK) v2.0 puteti modifica parametrii sunetului pana la un nivel decent.(Eu am exagerat prima data) Programul si driverul telefonului le gasiti in josul paginii! In modul Stand By al telefonului tastati *#3646633#, iar in meniul nou aparut va duceti la DEVICE, selectati si coborati la SET UART, dati UART SETTINGS si acolo veti modifica pe rand: TST-PS CONFIG-UART2, 115200, PS CONFIG- USB PORT, 115200,TST-L1 CONFIG-NICIUNUL. Dati selectare si telefonul se va inchide automat. Acum trebuie sa verificati daca UART 2 este activat: tastati in modul Stand-By al telefonului *#3646633#, va duceti in meniul nou aparut la DEVICE/ SET UART/UART POWER ON/OFF, coborati in dreptul UART 2 si va va aparea daca este activat sau nu. Daca nu este activat apasati stanga jos activat. Telefonul se va inchide automat. Deschideti telefonul, conectati-l la PC si instalati driver-ul furnizat in link. Dupa aceasta porniti programul ChinaPhone(MTK) v2.0, selectati limba engleza din SETTINGS de sus, portul com la care este conectat telefonul precum si viteza de acces (115200). Pentru aflarea portului la care este conectat telefonul, va duceti pe desktopul PC-ului la MY COMPUTER, clic dreapata, PROPERTIES, HARDWARE si apoi DEVICE MANAGER. Cautati PORTS(COM &LPT), dati dublu clic si memorati numarul COMxx din dreptul USB MODEM DRIVER. Dupa ce ati facut toate setarile, apasati ultimul tab din program CONNECT. La NORMAL MODE dati READ si toate campurile se vor umple cu parametri. Dati SAVE pentru a putea reveni la setarile initiale daca cele noi nu va satisfac. Acum puteti modifica parametrii cu valori intre 0-255. Valorile trebuie sa fie in ordine crescatoare direct proportional. Modificati valorile conform pozei de sus si dati WRITE, cand sunteti avertizati YES, si apoi iar YES. Verificati cum se comporta telefonul si daca sunteti multumiti, puteti inchide programul sau reveni la parametrii originali. Pentru a reveni la parametrii originali dati LOAD si apoi WRITE, OK, OK. Pentru ca telefonul sa se comporte ca usb mass storage trebuie sa reveniti in setarile din *#3646633#: DEVICE/SET UART/UART SETTINGS iar la PS CONFIG modificati in NICIUNUL sau UART 1. Dati selectare si telefonul se va inchide ,iar cand il deschideti veti vaea din nou optiunea stocare in masa.
FOLOSIREA PARAMETRILOR DIN IMAGINEA DE SUS DUCE LA:
-MARIREA VOLUMULUI TONULUI DE APEL/MESAJ
-MARIREA VOLUMULUI IN PLAYER-UL MULTIMEDIA
-MARIREA VOLUMULUI CU CARE AUZITI INTERLOCUTORUL IN TIMPUL UNUI APEL
Pentru eventuale pareri/probleme lasati comenturi, pentru a va putea raspunde.

20 de comentarii:

  1. salut

    ms de info ...numai ca e o mica problema...nu exista driver pt wi7

    RăspundețiȘtergere
  2. asta nu e driver-ul pt zte n218 cute.ESTE UN MARE TROJAN.daca vrei un windows nou e perfect!!garantat 100%

    RăspundețiȘtergere
  3. salut.am cumparat cablu date pt el,model ca-101,dar am o problema,cand e conectat cu pc apar 2 mesaje pe tel"usb deconectat" si "incarcator usb conectat" alternante si beep-uie in continuu.sigur nu e normal.ma poate ajuta cineva?apropos:driver-ul nu e bun,mai mult e trojan,nu o zic eu ci 3 antivirusi destepti plus scanari on-line.daca cineva poate sa-mi dea driver-ul bun pt el,multumesc anticipat. id mesing.paulgospodaru@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  4. rectific ing.paulgospodaru@yahoo.com pentru driver zte cute

    RăspundețiȘtergere
  5. te asigur ca l-am folosit cu succes si nu am fost avertizat de niciun antivirus. o sa il mai verific!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. my friend cum drak in stand by telefonului ca nu te inteleg il aprind fara cartela sau cum ?

      Ștergere
  6. la mn cnd dau la setari in spune there is no connection!!!De ce am completat totul bine.id meu de mess este: comoara_mea_de_aur

    RăspundețiȘtergere
  7. numai recomand modificarea decat celor care stiu sa citeasca si sa foloseasca un PC!!!(SCUZE CELOR CARE S-AU SIMTIT JIGNITI/JIGNITE !!! )

    RăspundețiȘtergere
  8. buna. cum pot modifica parametrii microfonului ca intrelocutorul sa auda mai tare... restul sunetelor sunt ok. multumesc

    RăspundețiȘtergere
  9. salut tot eu cu probleme de sonor,daca conectez castile la tel.totul se aude foarte clar in casti,cand le scot nu se mai aude nimic,din ce cauza?astept raspuns mersi mult.

    RăspundețiȘtergere
  10. salut am si eu o problema nu mai merge touchscreenul bine adica eu apasa sa intru in meniu si ma baga la mesaje? se mai poate repara?

    RăspundețiȘtergere
  11. daca nu ai umblat prin setari, inseamna ca s-a defectat touch-ul.sansa sail repari este foarte mica (doar daca esti din bucuresti/mai ai garantie= schimba telefonul cu altul)

    RăspundețiȘtergere
  12. salutare...dc cand imi conectez telefonul prin USB la calculator nu imi mai apare cai conectat...cum il fac la loc ca sa imi pot baga piese de pe PC pe telefon?...

    RăspundețiȘtergere
  13. Stand By al telefonului tastati *#3646633#, iar in meniul nou aparut va duceti la DEVICE, selectati si coborati la SET UART, dati UART SETTINGS si acolo veti modifica pe rand: TST-PS CONFIG-UART2, 115200, PS CONFIG- UART1 SAU NICIUNUL, 115200,TST-L1 CONFIG-NICIUNUL. Dati selectare si telefonul se va inchide automat.VERIFICA SA NU AI NICAIERI VALOAREA USB PORT!!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu gasesc usb driver si nu reusesc sa ma conectez ,ce am sarit ?

    RăspundețiȘtergere
  15. http://downloads.ziddu.com/download/12983554/MT6235driver.zip.html/eng

    RăspundețiȘtergere
  16. dar in proprietati nu am gasit comxx

    RăspundețiȘtergere
  17. imi apare com 1 com2 si lcp ,mai explica-mi o data te rog

    RăspundețiȘtergere